hjem     nettstedkart     skriv ut
Hjem > Bilder > NKK Bergen 08

NKK Bergen mars 2008

Gøril og jeg fløy over denne gangen. Litt kos på veien.... og endelig har vi skjønt hva de gropene på toppen av burene er til... ;-)

gøril is 0308.JPG  isholder 0308.JPG

Litt skjev transport? Her fikk jeg skikkelig kjeft av en securitas-vakt - for det var ikke lov å ta bilder inn her. Men etter å ha sakt at det bare var av hundene våre var det greit :-)

skjeve hunder 0308.JPG

stevneplassen.... ikke mye å skryte av...og det bøtta ned.....    Ikke lett å sette opp banen innimellom alle vanndammene....

sørpeføre 0308.jpg  planlegging 0308.jpg

Heldigvis kom Inger Dahle fra NKK med et forslag om å flytte konkurransen innendørs....mot at vi utsatte stevnet etpar timer. Slett ingen dårlig ide!!! Vi visste om at det nok ville blir som ifjor - veldig forskjell på tidlig og sent startnummer, men det er bedre enn å vasse i søle!!! Når de førtste gikk (jeg var selvfølgelig av de;-) så var det så mye støy i hallen at jeg knapt hørte hva ringsekretæren sa. Varmt, virkelig fullt av folk overalt og ikke minst en vifte på veggen som bråkte enormt. Det var bedre for de som gikk sent. da var det nesten ingen i hallen, stille, mye svalere etc. Men men, det var helt OK for oss iallefall.

Bildene fra inne i hallen er ikke av beste kvalitet. Det er vanskelig å ta bilder i hallen der, og i tillegg hadde jeg ikke med inne-linsa mi:-( vi skulle jo egentlig være ute....

Tigern gikk en strålende fot!!! karakter 9!!! og 9 på manekeng og innkalling!! en dk på ruta gjorde at vi fikk 8(stoppet akkurat innenfor ruta så hadde jeg dekket han der hadde det blitt 0). endel tygg og at tigern ikke ville slippe apporten gav oss en 7-er der :-( ellers 9 på neseprøve og hinder og 10 på avstand!!! Dette holdt til 287 poeng og en delt 6 plass!!!!

tigern fot bergen 0308.jpg tigern fot 2 bergen 0308.jpg

tigern manekeng bergen 0308.jpg tigern 9 0308.jpg

Tigerbarnet Heidi med Kristin i snøret debuterte i elite i helgen. synn med en 0 på fellessitt. Ellers gikk de et flott program!!! Mange fine poenger, men Kristin var litt treg og streng å sin stå-kommando på innkallingen - så det ble en dekk isttedenfor og endte med en 5-er!

heidi fot 0308.jpg  heidi ruta 0308.jpg

Nina og Glød i aksjon! 280 oeng fikk de!

glød stå 0308.jpg glød søk 0308.jpg

extra gjorde et flott race - en 3 plass og 299 poeng!!!

extra søk 0308.jpg

de 6 beste! Grattis til Kristin og Jack!!!! (iår igjen), nr 2 Øystein og Leo, nr 3 Monica og Extra, nr 4 Anette og Kello, nr 5 Gørill og Lucky, delt 6 mellom Tigern og Audhild og Bobsey!

alle med 1 premie 0308.jpg

alle 15 (av 17 deltakere) med 1.premie

de 6 beste.jpg

I kasjotten???? (nei - det er bare heisen der vi bodde - den var fra 1930!!!)

fengsel 0308.JPG 

Vi feirer mange gode resultater....

yess 0308.jpg drikketid 0308.jpg

håndmat 0308.JPG

Bergen er en vakker by - her med en av byens stoltheter Holberg... (ser nok mere ut som Grusomme Gabriel fra Kaptein Sabeltann hvis du spør mine barn)

holberg 0308.jpg

Mat skal vi ha - denne gangen på en indisk resturant

indisk 0308.jpg  elefant 0308.jpg

Nydelig mat ....tenkte å avslutte med en liten dessert - så feil kan man ta (Monica - rart du ikke var her for å dele.... ;-)

mat ind 0308.jpg  is 0308.jpg

Kul port?????

port 0308.jpgDet hører med en liten historie til dette bildet!

En litt annerledes port vakte stor begeistring for noen. Denne måtte jo bare foreviges.... Etpar av gutta (som forøvrig også startet med sine hunder den dagen) ville IKKE la seg avbilde ved siden av porten...???? de blånektet av frykt for å ende opp på forsiden....

(ingen navn nevnt gutter;-) hehe....

 

 

 

 

Takk for nok en flott tur med hyggelige hundevenner! Vi gleder oss til NKK Harstad om 3 uker....